Actions

Translations

Difference between revisions of "Central Participant Database/127/nl"

From LimeSurvey Manual

(Created page with "Het attribuutbeheer in het tokensysteem laat alleen een tekst-type toe. Hoewel dit het systeem minder complex maakt, is het lastiger voor de gebruiker, zeker als er grotere ho...")
 
 
(4 intermediate revisions by 2 users not shown)
Line 1: Line 1:
Het attribuutbeheer in het tokensysteem laat alleen een tekst-type toe. Hoewel dit het systeem minder complex maakt, is het lastiger voor de gebruiker, zeker als er grotere hoeveelheden gegevens ingetikt moeten worden (bijvoorbeeld "man"). Daarom zijn er drie verschillende attribuuttypen:
+
Het attribuutbeheer ondersteunt het toevoegen van drie typen attributen : '''tekstvak, datum en dropdownlijst'''.  Om een attribuut toe te voegen klik je op '''Voeg attribuut toe''', dat staat rechtsboven in het scherm:

Latest revision as of 17:20, 15 May 2018

Message definition (Central Participant Database)
The attribute management facilitates the addition of three types of attributes: ''text box, date, and drop-down list''. To add a new attribute, click on the '''Add new attribute''' located in the upper-right part of the window:
TranslationHet attribuutbeheer ondersteunt het toevoegen van drie typen attributen : '''tekstvak, datum en dropdownlijst'''.  Om een attribuut toe te voegen klik je op '''Voeg attribuut toe''', dat staat rechtsboven in het scherm:

Het attribuutbeheer ondersteunt het toevoegen van drie typen attributen : tekstvak, datum en dropdownlijst. Om een attribuut toe te voegen klik je op Voeg attribuut toe, dat staat rechtsboven in het scherm: