Actions

Test af en undersøgelse

From LimeSurvey Manual

Revision as of 08:32, 27 December 2023 by Maren.fritz (talk | contribs) (Created page with "{{Alert|title=Opmærksomhed|text=Hvis undersøgelsen er aktiv, og du åbner for mange faner ved at klikke på ''Udfør undersøgelse'', kan du muligvis ikke fortsætte unders...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)


Du kan teste en undersøgelse på et hvilket som helst tidspunkt, mens du opretter den, ved at klikke på knappen Preview survey på undersøgelsens værktøjslinje:Dette giver dig mulighed for at kontrollere undersøgelsens udseende, før du aktiverer den. Når du tester/forhåndsviser din undersøgelse, vil svarene ikke blive gemt i svartabellen.

Tip: Brug denne funktionalitet til at teste undersøgelser, der anvender betingelser og/eller udtryk for at kontrollere, om alt fungerer som forventet! Hvis noget er galt, skal du bruge logikfil mulighed for hurtigt at finde ud af, hvor fejlen er.


At teste en undersøgelse grundigt forhindrer en masse problemer på et senere tidspunkt!
  Opmærksomhed : Hvis undersøgelsen er aktiv, og du åbner for mange faner ved at klikke på Udfør undersøgelse, kan du muligvis ikke fortsætte undersøgelsen (der dukker en fejl op, der foreslår, at du skal bruge indeks for at navigere i undersøgelsen). Når det sker, skal du lukke alle fanerne og sørge for kun at åbne 2 eller 3 faner for at teste liveversionen af din undersøgelse.