Actions

QS

Difference between revisions of "Random group/nl"

From LimeSurvey Manual

(Created page with "'''Preview''' Als je een voorbeeld van de vragen wilt bekijken, gebruik dan het voorvertonen van de ''enquête'' in plaats van die van de ''vragengroep'', omdat van de tweede...")
Line 16: Line 16:
  
 
'''Preview'''
 
'''Preview'''
To preview the questions use the ''preview survey'' instead of the ''preview question group'' function, as the second has been reported to not show the questions in a randomized order.
+
Als je een voorbeeld van de vragen wilt bekijken, gebruik dan het voorvertonen van de ''enquête'' in plaats van die van de ''vragengroep'', omdat van de tweede is gemeld dat deze de vragen niet in een willekeurige volgorde zou weergeven.  
 
</onlyinclude>
 
</onlyinclude>
  
 
[[Category:Question Settings/nl]][[Category:Question Logic Options]]
 
[[Category:Question Settings/nl]][[Category:Question Logic Options]]

Revision as of 13:56, 27 October 2019

Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Nederlands • ‎français • ‎slovenščina • ‎日本語


Randomisatiegroepsnaam (random_group)

Beschrijving

Plaatst de vragen in een randomisatiegroep waardoor de vragen in een willekeurige volgorde getoond worden aan de deelnemers.

Een voorbeeld van een enquête met deze functie staat hier.

Geldige waarden

Geef een tekst op (bijvoorbeeld: 'groep1'). Alle vragen die deze tekst bij dit veld hebben krijgen onderling een willekeurige plaats.


Preview Als je een voorbeeld van de vragen wilt bekijken, gebruik dan het voorvertonen van de enquête in plaats van die van de vragengroep, omdat van de tweede is gemeld dat deze de vragen niet in een willekeurige volgorde zou weergeven.