Actions

QS

Difference between revisions of "CSS Class/nl"

From LimeSurvey Manual

(Created page with "U kunt gebruik maken van Expressiebeheer voor classenames {{NewIn/nl|3.0.0}} . Bedenk dat de naam niet dynamisch wordt bijgewerkt, gebruik daarom alleen statische variabelen o...")
Line 14: Line 14:
 
U kunt gebruik maken van Expressiebeheer voor classenames {{NewIn/nl|3.0.0}} . Bedenk dat de naam niet dynamisch wordt bijgewerkt, gebruik daarom alleen statische variabelen of vragen in een andere pagina.
 
U kunt gebruik maken van Expressiebeheer voor classenames {{NewIn/nl|3.0.0}} . Bedenk dat de naam niet dynamisch wordt bijgewerkt, gebruik daarom alleen statische variabelen of vragen in een andere pagina.
  
{{Alert|[http://www.w3.org/TR/CSS2/syndata.html#characters Volgens de W3C] kan een CSS-classname alleen de tekens [a-zA-Z0-9] en ISO 10646 tekens U+00A1 en hoger, het koppelteken (-) en de underscore (_) bevatten. Een classname kan niet beginnen met een cijfer of een koppelteken gevolgd door een cijfer. Dit wordt in LimeSurvey niet helemaal gedaan.}}
+
{{Alert|De [http://www.w3.org/TR/CSS2/syndata.html#characters W3C] bepaalt dat een CSS-classname alleen de tekens [a-zA-Z0-9] en ISO 10646-tekens U+00A1 en hoger, plus het koppelteken (-) en het onderstrepingsteken (_) kan bevatten; zij mag niet beginnen met een cijfer of een streepje, gevolgd door een cijfer. LimeSurvey volgt deze definitie bijna, maar niet helemaal.}}
  
  

Revision as of 14:10, 4 February 2017

Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Nederlands • ‎中文(中国大陆)‎ • ‎日本語


CSS class (css_class)

Beschrijving

Als je een speciale CSS-class wilt gebruiken bij bepaalde vragen dan kun je hier de classname invoeren. Gebruik een spatie als scheidingsteken als je er meer nodig hebt.


Geldige waarden

Een tekst met spaties tussen de verschillende CSS-classnames.

U kunt gebruik maken van Expressiebeheer voor classenames (Nieuw in 3.0.0) . Bedenk dat de naam niet dynamisch wordt bijgewerkt, gebruik daarom alleen statische variabelen of vragen in een andere pagina.

Important.png  De W3C bepaalt dat een CSS-classname alleen de tekens [a-zA-Z0-9] en ISO 10646-tekens U+00A1 en hoger, plus het koppelteken (-) en het onderstrepingsteken (_) kan bevatten; zij mag niet beginnen met een cijfer of een streepje, gevolgd door een cijfer. LimeSurvey volgt deze definitie bijna, maar niet helemaal.