Actions

QS

Difference between revisions of "CSS Class/nl"

From LimeSurvey Manual

 
(10 intermediate revisions by 2 users not shown)
Line 1: Line 1:
 
<languages />
 
<languages />
 +
 
<onlyinclude>
 
<onlyinclude>
 
+
===CSS-class (css_class)===
===CSS class (css_class)===
 
 
'''Beschrijving'''
 
'''Beschrijving'''
  
Als je een speciale CSS-class wilt gebruiken bij bepaalde vragen dan kun je hier de classname invoeren. Gebruik een spatie als scheidingsteken als je er meer nodig hebt.
+
Als je een speciale CSS-class wilt gebruiken bij bepaalde vragen dan kun je hier de classname invoeren. Gebruik een spatie als scheidingsteken als je meer classnames wilt invoeren.
 
 
  
 
'''Geldige waarden'''
 
'''Geldige waarden'''
  
Een tekst met spaties tussen de verschillende CSS-classnames.  
+
* Een tekst met spaties tussen de verschillende CSS-classnames.  
 
 
U kunt gebruik maken van Expressiebeheer voor classnames {{NewIn/nl|3.0.0}} . Bedenk dat de naam niet dynamisch wordt bijgewerkt, gebruik daarom alleen statische variabelen of vragen in een andere pagina.
 
 
 
{{Alert|De [http://www.w3.org/TR/CSS2/syndata.html#characters W3C] bepaalt dat een CSS-classname alleen de tekens [a-zA-Z0-9] en ISO 10646-tekens U+00A1 en hoger, plus het koppelteken (-) en het onderstrepingsteken (_) kan bevatten; zij mag niet beginnen met een cijfer of een streepje, gevolgd door een cijfer. LimeSurvey volgt deze definitie bijna, maar niet helemaal.}}
 
 
 
  
 +
{{Hint|Text=U kunt gebruik maken van ExpressionScript voor classnames {{NewIn/nl|3.0.0}} . Bedenk dat de naam niet dynamisch wordt bijgewerkt, gebruik daarom alleen statische variabelen of vragen in een andere pagina.}}
  
 +
{{Alert|De [http://www.w3.org/TR/CSS2/syndata.html#characters W3C] bepaalt dat een CSS-classname alleen de tekens [a-zA-Z0-9] en ISO 10646-tekens U+00A1 en hoger, het koppelteken (-) en het onderstrepingsteken (_) kan bevatten. De naam mag niet beginnen met een cijfer of een streepje gevolgd door een cijfer.}}
 
</onlyinclude>
 
</onlyinclude>
  
[[Category:Question Settings/nl]][[Category:Advanced Question Settings/nl]]
+
[[Category:Question Settings/nl]][[Category:Question Display Options]]

Latest revision as of 16:19, 19 May 2020

Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Nederlands • ‎中文(中国大陆)‎ • ‎日本語


CSS-class (css_class)

Beschrijving

Als je een speciale CSS-class wilt gebruiken bij bepaalde vragen dan kun je hier de classname invoeren. Gebruik een spatie als scheidingsteken als je meer classnames wilt invoeren.

Geldige waarden

  • Een tekst met spaties tussen de verschillende CSS-classnames.
Notice.png
 Hint: U kunt gebruik maken van ExpressionScript voor classnames (Nieuw in 3.0.0) . Bedenk dat de naam niet dynamisch wordt bijgewerkt, gebruik daarom alleen statische variabelen of vragen in een andere pagina.


Important.png  De W3C bepaalt dat een CSS-classname alleen de tekens [a-zA-Z0-9] en ISO 10646-tekens U+00A1 en hoger, het koppelteken (-) en het onderstrepingsteken (_) kan bevatten. De naam mag niet beginnen met een cijfer of een streepje gevolgd door een cijfer.