Actions

QS

Difference between revisions of "CSS Class/nl"

From LimeSurvey Manual

(Created page with "{{Alert|[http://www.w3.org/TR/CSS2/syndata.html#characters Volgens de W3C] kan een CSS-classname alleen de tekens [a-zA-Z0-9] en ISO 10646 tekens U+00A1 en hoger, het koppelte...")
 
(13 intermediate revisions by 2 users not shown)
Line 1: Line 1:
 
<languages />
 
<languages />
 +
 
<onlyinclude>
 
<onlyinclude>
 
+
===CSS-class (css_class)===
===CSS class (css_class)===
 
 
'''Beschrijving'''
 
'''Beschrijving'''
  
Als je een speciale CSS-class wilt gebruiken bij bepaalde vragen dan kun je hier de classname invoeren. Gebruik een spatie als scheidingsteken als je er meer nodig hebt.
+
Als je een speciale CSS-class wilt gebruiken bij bepaalde vragen dan kun je hier de classname invoeren. Gebruik een spatie als scheidingsteken als je meer classnames wilt invoeren.
 
 
  
 
'''Geldige waarden'''
 
'''Geldige waarden'''
  
Een tekst met spaties tussen de verschillende CSS-classnames.  
+
* Een tekst met spaties tussen de verschillende CSS-classnames.  
 
 
You can use Expression Manager for class names {{NewIn|3.0.0}} . Remind the class name is not updated dynamically, then use only static variables or question in another page.
 
 
 
{{Alert|[http://www.w3.org/TR/CSS2/syndata.html#characters Volgens de W3C] kan een CSS-classname alleen de tekens [a-zA-Z0-9] en ISO 10646 tekens U+00A1 en hoger, het koppelteken (-) en de underscore (_) bevatten. Een classname kan niet beginnen met een cijfer of een koppelteken gevolgd door een cijfer. Dit wordt in LimeSurvey niet helemaal gedaan.}}
 
 
 
  
 +
{{Hint|Text=U kunt gebruik maken van ExpressionScript voor classnames {{NewIn/nl|3.0.0}} . Bedenk dat de naam niet dynamisch wordt bijgewerkt, gebruik daarom alleen statische variabelen of vragen in een andere pagina.}}
  
 +
{{Alert|De [http://www.w3.org/TR/CSS2/syndata.html#characters W3C] bepaalt dat een CSS-classname alleen de tekens [a-zA-Z0-9] en ISO 10646-tekens U+00A1 en hoger, het koppelteken (-) en het onderstrepingsteken (_) kan bevatten. De naam mag niet beginnen met een cijfer of een streepje gevolgd door een cijfer.}}
 
</onlyinclude>
 
</onlyinclude>
  
[[Category:Question Settings/nl]][[Category:Advanced Question Settings/nl]]
+
[[Category:Question Settings/nl]][[Category:Question Display Options]]

Latest revision as of 16:19, 19 May 2020

Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Nederlands • ‎中文(中国大陆)‎ • ‎日本語


CSS-class (css_class)

Beschrijving

Als je een speciale CSS-class wilt gebruiken bij bepaalde vragen dan kun je hier de classname invoeren. Gebruik een spatie als scheidingsteken als je meer classnames wilt invoeren.

Geldige waarden

  • Een tekst met spaties tussen de verschillende CSS-classnames.
Notice.png
 Hint: U kunt gebruik maken van ExpressionScript voor classnames (Nieuw in 3.0.0) . Bedenk dat de naam niet dynamisch wordt bijgewerkt, gebruik daarom alleen statische variabelen of vragen in een andere pagina.


Important.png  De W3C bepaalt dat een CSS-classname alleen de tekens [a-zA-Z0-9] en ISO 10646-tekens U+00A1 en hoger, het koppelteken (-) en het onderstrepingsteken (_) kan bevatten. De naam mag niet beginnen met een cijfer of een streepje gevolgd door een cijfer.