Actions

QS

Difference between revisions of "CSS Class/nl"

From LimeSurvey Manual

 
(16 intermediate revisions by 2 users not shown)
Line 1: Line 1:
 
<languages />
 
<languages />
 +
 
<onlyinclude>
 
<onlyinclude>
 
+
===CSS-class (css_class)===
===CSS class (css_class)===
 
 
'''Beschrijving'''
 
'''Beschrijving'''
  
Als je een speciale CSS-class wilt gebruiken bij bepaalde vragen dan kun je hier de classname invoeren. Gebruik een spatie als scheidingsteken als je er meer nodig hebt.
+
Als je een speciale CSS-class wilt gebruiken bij bepaalde vragen dan kun je hier de classname invoeren. Gebruik een spatie als scheidingsteken als je meer classnames wilt invoeren.
  
 +
'''Geldige waarden'''
  
'''Geldige waarden'''
+
* Een tekst met spaties tussen de verschillende CSS-classnames.
  
Een tekst met spaties tussen de verschillende CSS-classnames.
+
{{Hint|Text=U kunt gebruik maken van ExpressionScript voor classnames {{NewIn/nl|3.0.0}} . Bedenk dat de naam niet dynamisch wordt bijgewerkt, gebruik daarom alleen statische variabelen of vragen in een andere pagina.}}
[http://www.w3.org/TR/CSS2/syndata.html#characters Volgens de W3C] kan een CSS-classname alleen de tekens [a-zA-Z0-9] en ISO 10646 tekens U+00A1 en hoger bevatten, het koppelteken (-) en de underscore (_). Een classname kan niet beginnen met een cijfer of een koppelteken gevolgd door een cijfer.
 
  
 +
{{Alert|De [http://www.w3.org/TR/CSS2/syndata.html#characters W3C] bepaalt dat een CSS-classname alleen de tekens [a-zA-Z0-9] en ISO 10646-tekens U+00A1 en hoger, het koppelteken (-) en het onderstrepingsteken (_) kan bevatten. De naam mag niet beginnen met een cijfer of een streepje gevolgd door een cijfer.}}
 
</onlyinclude>
 
</onlyinclude>
  
[[Category:Question Settings/nl]][[Category:Advanced Question Settings/nl]]
+
[[Category:Question Settings/nl]][[Category:Question Display Options]]

Latest revision as of 16:19, 19 May 2020

Other languages:
Deutsch • ‎English • ‎Nederlands • ‎中文(中国大陆)‎ • ‎日本語


CSS-class (css_class)

Beschrijving

Als je een speciale CSS-class wilt gebruiken bij bepaalde vragen dan kun je hier de classname invoeren. Gebruik een spatie als scheidingsteken als je meer classnames wilt invoeren.

Geldige waarden

  • Een tekst met spaties tussen de verschillende CSS-classnames.
Notice.png
 Hint: U kunt gebruik maken van ExpressionScript voor classnames (Nieuw in 3.0.0) . Bedenk dat de naam niet dynamisch wordt bijgewerkt, gebruik daarom alleen statische variabelen of vragen in een andere pagina.


Important.png  De W3C bepaalt dat een CSS-classname alleen de tekens [a-zA-Z0-9] en ISO 10646-tekens U+00A1 en hoger, het koppelteken (-) en het onderstrepingsteken (_) kan bevatten. De naam mag niet beginnen met een cijfer of een streepje gevolgd door een cijfer.