Actions

Translations

Installation Version 1.92 or older/22/nl

From LimeSurvey Manual

Help.png Belangrijk: Als je Postgres gebruikt, zorg dan dat je user ook de owner is.
  • $databasepass: Je database server password
  • $dbprefix: Laat dit leeg ($dbprefix="";) als LimeSurvey een eigen database krijgt. Als je in de database ook tabellen van andere applicaties hebt staan, geef hier dan een prefix op (bijv. "lime_"). NB: Aanmaken van een database en een username in MySQL met de commandline is beschreven in Installatie FAQ.
  • $rooturl: Dit moet de URL locatie van je LimeSurvey scripts worden. Als je de LimeSurvey bestanden in de map limesurveyfolder hebt gezet, wijzig dan {$_SERVER['SERVER_NAME']}/limesurvey in de map die je gekozen hebt ({$_SERVER['SERVER_NAME']}limesurveyfolder). De variabele {$_SERVER['SERVER_NAME']} zal proberen je domeinnaam te bepalen, dus wijzigen is meestal niet nodig. Als het niet werkt, probeer dan de volledige server URL te gebruiken. (Bijvoorbeeld: "http://www.mydomain.com/limesurvey"). Als je wilt dat LimeSurvey alleen SSL gebruikt, wijzig dan http in https (aangenomen dat je SSL certificaten geïnstalleerd en geconfigureerd hebt op je server). Als je beide wilt gebruiken, laat dan de waarde http staan.
  • $rootdir: Meestal hoef je deze instelling niet te wijzigen, omdat de instelling standaard gevuld wordt. Het geeft de locatie aan van je scripts. (De sectie "dirname('''FILE''');" vult de instelling). Als het niet werkt, vul dan de locatie handmatig in. (Bijvoorbeeld: /home/public_html/limesurvey).
  • $defaultuser: Indien het script access control heeft, dan is dit de standaardgebruiker die aangemaakt wordt bij het voor de eerste keer instellen door LimeSurvey van je security instellingen.
  • $defaultpass: Als $defaultuser, maar dan het standaard wachtwoord.