Actions

Translations

Display/Export survey/35/nl

From LimeSurvey Manual

  • Enquêtestructuur (.lss): het exporteert de structuur van de hele enquête (groepen, vragen, subvragen, antwoorden en voorwaarden) naar een XML-bestand.
  • Exporteer enquête archief (.lsa): de volgende optie wordt gebruikt wanneer je een volledige back-up van de enquête wil maken, inclusief de reeds opgeslagen enquête antwoorden.
  • queXML formaat (*.xml): de optie * .xml wordt gebruikt als je wil dat de respondenten offline de enquête invullen. Indien geselecteerd, houd er dan rekening mee dat niet alle exportvragen kunnen worden geëxporteerd. Een zip-bestand kan worden gedownload als erop wordt geklikt. De bestanden erin kunnen worden gebruikt om een PDF te maken die moet worden afgedrukt voor de offline respondenten.
  • queXML PDF-export: het lijkt op de hierboven beschreven optie. Het enige verschil is dat LimeSurvey helpt bij het maken van de PDF in de software, waardoor het maken van PDF's eenvoudiger wordt.
  • Tabgescheiden waarden formaat (* .txt): deze optie wordt gebruikt wanneer auteurs de bulksamenstelling van hun enquêtes uitvoeren - vooral nuttig als we het hebben over grote enquêtes. In een Spreadsheet-software zoals Microsoft Excel of LibreOffice zijn acties zoals zoeken, vervangen, bulklevering, lusvorming en testen sneller te doen.
  • Afdrukbare enquête (* .html): klik op deze optie om een HTML-gebaseerde enquête te maken. Er kan een zip-bestand worden gedownload dat alle stylesheets bevat die nodig zijn om de enquête op voor HTML geschikte apparaten of browsers te plaatsen.
  • Printbare enquête: indien geselecteerd, bereidt LimeSurvey automatisch de HTML-gebaseerde versie van de enquête voor - handig om snel de enquête af te drukken.