Actions

Upravitelj vtičnikov

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page Plugin manager and the translation is 100% complete.

Splošno

LimeSuvey podpira vtičnike od različice 2.05. Nekatere vtičnike podpira ekipa LimeSurvey GmbH in so v core. Nekatere vtičnike podpirajo tudi drugi zunaj ekipe LimeSurvey. Če jih želite uporabiti, si oglejte razpoložljive vtičnike. Upamo, da boste tam dodali tudi svoj vtičnik!

Jedrni vtičniki

Za dostop do trenutno razpoložljivih vtičnikov, ki so priloženi vaši namestitvi LimeSurvey, kliknite Konfiguracija in izberite Upravitelj vtičnikov':Prikazana bo naslednja plošča:'LimeSurvey GmbH trenutno podpira naslednje vtičnike:


Prosto stopite v stik z ekipo LimeSurvey prek sledilnika hroščev, klepeta skupnosti LimeSurvey na Discordu ali .limesurvey.org/customer-support/contact-us sistem vstopnic, če kateri od zgornjih vtičnikov ne deluje pravilno.


Revizijski dnevnik

Vtičnik Auditlog ustvari dnevnik 'administratorskih dogodkov v določeni tabeli, imenovani <DB prefix> auditlog_log.

Za več podrobnosti o vtičniku in njegovih možnostih preverite naslednji wiki razdelek.


Izvozi rezultate v R

Če je omogočeno, boste lahko rezultate anket izvozili v R.


LDAP

Z aktiviranjem tega vtičnika lahko izvedete osnovno avtentikacijo proti strežniku LDAP. Prepričajte se, da ima vaša konfiguracija PHP omogočeno podporo za LDAP.


Omogočanje in konfiguriranje nastavitev za vtičnik AuthLDAP v2.05+:

  1. Omogočite LDAP v PHP.INI.
  2. Preverite, da phpinfo.php phpinfo.php kaže, da je LDAP omogočen.
  3. Lokacija LimeSurvey vgrajenega phpinfo.php je: Konfiguracija -- Nastavitve -- Globalne nastavitve -- Pregled. Nato boste pod tabelo imeli povezavo za "Pokaži PHPInfo".
  4. Pojdite na upravitelja vtičnikov LimeSurvey.
  5. Konfigurirajte vtičnik LDAP.


Template:Opomba


Notranja zbirka podatkov LimeSurvey

Ta vtičnik je privzeto aktiviran in ga ni mogoče onemogočiti. Uporablja vgrajeno bazo podatkov LimeSurvey. To je nadomestni mehanizem, tako da se lahko vedno prijavite v namestitev, ko je to potrebno.


Template:Opomba


OldUrlCompat

Stari url (pred 2.0) združljiv sistem.


STATA izvoz

Aktivirajte ga, če želite rezultate ankete izvoziti v datoteko STATA .xml.

Pritisnite gumb »Konfiguriraj«, da izberete, ali želite, da je datoteka .xml združljiva s Stata 8 – Stanje 12 ali s State 13 ali novejšo.


Spletni strežnik

Ta vtičnik prepusti preverjanje pristnosti spletnemu strežniku in prebere rezultat iz nastavljive nastavitve strežnika. Ta metoda obstaja že nekaj časa in je bila konfigurirana iz config.php. Če ste uporabili to preverjanje pristnosti, omogočite vtičnik v meniju vtičnikov in premaknite svojo konfiguracijo iz config.php v nastavitve vtičnika.

pogosta vprašanja

Kako lahko zaženem vtičnike tretjih oseb?

Obstajajo tri možnosti za zagon vtičnikov tretjih oseb:

  • namestite LimeSurvey CE (Community Edition) na svoj strežnik - neomejena svoboda za zagon katere koli tretje osebe vključiti;
  • kontaktirajte naše uradne partnerje (navedene tukaj) in preverite, ali podpirajo in vzdržujejo vtičnike tretjih oseb, ki jih želite uporabljati;
  • če ste stranka LimeSurvey Pro in želite namestiti vtičnike tretjih oseb, morate postati korporativna stranka. Za več podrobnosti o korporacijskem paketu pišite us prek našega stran za našo podporo.


korporacijski paket je bil ustvarjen za naše stranke, ki želijo uporabljati prilagojene profesionalne pakete (npr. dodaten prostor za shranjevanje, dodatne vzdevke domen, vtičnike aplikacij tretjih oseb itd.). Ne oklevajte in nam pišite, če želite izvedeti več o tej storitvi in o tem, kako jo lahko prilagodimo za vas.


Kako lahko namestim vtičnike tretjih oseb?

Template:Opomba

Standardni postopek je prenos datoteke .zip vtičnika in ekstrahiranje v mapo vtičnikov vaše namestitve LimeSurvey. Ko je končano, bi moralo biti prikazano na plošči Plugin Manager.

Upoštevajte, da lahko nekatere aplikacije tretjih oseb zahtevajo dodatne korake za pravilno konfiguracijo. Za nadaljnje informacije pošljite sporočilo razvijalcu ustreznega vtičnika.


Ali lahko razvijem svoj vtičnik za preverjanje pristnosti?

Če želite razviti svoj vtičnik za preverjanje pristnosti, nadaljujte z branjem naše wiki strani o tej temi - razvoj vtičnika za preverjanje pristnosti.


Vtičniki - napredno

Kliknite tukaj, če želite izvedeti več o vtičnikih, kako delujejo in kako je mogoče nove vtičnike vključiti v LimeSurvey.