Actions

Plugin manager

From LimeSurvey Manual

This page is a translated version of the page Plugin manager and the translation is 100% complete.

Generelt

LimeSuvey har understøttet plugins siden version 2.05. Nogle plugins understøttes af LimeSurvey GmbH-teamet og er i core. Og nogle plugins understøttes af andre uden for LimeSurvey-teamet. Hvis du gerne vil bruge dem, så tjek tilgængelige plugins. Vi håber, at du også vil tilføje dit eget plugin der!

Kerneplugins

For at få adgang til de aktuelle tilgængelige plugins, der følger med din LimeSurvey installation, skal du klikke på Konfiguration og vælge Plugin manager:Følgende panel vil blive vist:LimeSurvey GmbH understøtter i øjeblikket følgende plugins:


Du er velkommen til at kontakte LimeSurvey-teamet via the bug tracker, LimeSurvey community-chat på Discord eller ticket system, hvis nogen af ovenstående plugins ikke fungerer korrekt.


Revisionslog

Auditlog-pluginnet opretter en log over administration-hændelser i en specifik tabel kaldet <DB prefix> auditlog_log.

For flere detaljer om pluginnet og dets muligheder, tjek følgende wiki-sektion.


Eksporter resultater til R

Hvis det er aktiveret, vil du være i stand til at eksportere dine undersøgelsesresultater til R.


LDAP

Ved at aktivere dette plugin kan du udføre grundlæggende godkendelse mod en LDAP-server. Sørg for, at din PHP-konfiguration har LDAP-understøttelse aktiveret.


Aktivere og konfigurere indstillinger for plugin AuthLDAP v2.05+:

  1. Aktiver LDAP i PHP.INI.
  2. Bekræft at phpinfo.php phpinfo.php viser, at LDAP er aktiveret.
  3. Placeringen af LimeSurveys indbyggede phpinfo.php er: Konfiguration -- Indstillinger -- Globale indstillinger -- Oversigt. Derefter vil du under tabellen have et link til "Vis PHPInfo".
  4. Gå til LimeSurvey Plugin Manager.
  5. Konfigurer LDAP-plugin.


Template:Bemærk


LimeSurvey intern database

Dette plugin er aktiveret som standard og kan ikke deaktiveres. Den bruger den indbyggede LimeSurvey-database. Det er en tilbagefaldsmekanisme, så du altid kan logge ind på installationen, når det er nødvendigt.


Template:Bemærk


OldUrlCompat

Gammelt url (præ-2.0) kompatibelt system.


STATA eksport

Aktiver den, hvis du ønsker at eksportere dine undersøgelsesresultater til en STATA .xml-fil.

Tryk på knappen Konfigurer for at vælge, om du ønsker, at .xml-filen skal være kompatibel med Stata 8 - State 12 eller med State 13 eller nyere.


Webserver

Dette plugin overlader godkendelse til webserveren og læser resultatet fra en konfigurerbar serverindstilling. Denne metode har eksisteret i et stykke tid og blev konfigureret fra config.php. Hvis du brugte denne godkendelse, bør du aktivere plugin'et i plugins-menuen og flytte din konfiguration fra config.php til plugin-indstillingerne.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg køre tredjeparts plugins?

Der er tre muligheder for at køre tredjeparts plugins:

  • installer LimeSurvey CE (Community Edition) på din egen server - ubegrænset frihed til at køre enhver tredjepart plugin;
  • kontakt vores officielle partnere (angivet her) og kontroller, om de understøtter og vedligeholder tredjeparts plugins, du ønsker at bruge;
  • hvis du er LimeSurvey Pro-kunde og ønsker at installere tredjeparts plugins, skal du blive virksomheds kunde. For flere detaljer om virksomhedspakken, skriv us via vores os supportside.


Virksomhedspakken blev oprettet til vores kunder, der ønsker at bruge personlige professionelle pakker (f.eks. ekstra lagerplads, ekstra aliasdomæner, tredjeparts app-plugins og så videre). Tøv ikke for at skrive til os, hvis du ønsker at finde ud af mere om denne service, og hvordan vi kan tilpasse den til dig.


Hvordan kan jeg installere et tredjeparts plugins?

Template:Bemærk

Standardproceduren er at downloade pluginnets .zip-fil og udpakke den i plugins-mappen på din LimeSurvey-installation. Når det er gjort, skal det vises i panelet Plugin Manager.

Bemærk venligst, at visse tredjepartsapps kan kræve yderligere trin for en korrekt konfiguration. For yderligere information, send en besked til udvikleren af det respektive plugin.


Kan jeg udvikle mit eget autentificeringsplugin?

Hvis du ønsker at udvikle dit eget autentificerings-plugin, skal du fortsætte med at læse vores wiki-side om dette emne - udvikling af authentication plugin.


Plugins - avanceret

Klik på her for at finde ud af mere om plugins, hvordan de virker, og hvordan nye plugins kan integreres i LimeSurvey.